Intro opleiding Coördinator Beveiliging Evenementen Horeca

Geschreven op .

Het Sociaal Fonds Cao Beveiliging heeft een korte toelichtende introvideo laten maken over de nieuwe opleiding Coördinator Beveiliging Evenementen Horeca.

Deze opleiding is er speciaal voor personeel in het middenkader werkzaam in de horeca- en evenementenbeveiliging. De opleiding is in opdracht van het Sociaal Fonds Cao Beveiliging ontwikkeld, samen met praktijkexperts uit het veld. VBe NL maakt onderdeel uit van het bestuur van het sociaal fonds. De opleiding CBEH met werk- en denkniveau van niveau 3 bouwt voort op de bestaande basisopleidingen Event Security Officer (ESO) en Horecaportier. De opleiding geldt als een extra kwaliteitsimpuls voor bedrijven die willen investeren in een goed middenkader. De prijzen van de opleiding zijn exclusief BTW, van de examinering inclusief BTW.

Waarom deze opleiding?

In de intro gaan Syan Schaap (directeur) en Roelf Pot (docent van de opleiding) van het Safety Event Institute (ESI) in op enkele vragen over de nieuwe opleiding. Onder andere beantwoorden ze de vraag waarom deze opleiding is ontwikkeld en voor wie deze opleiding bedoeld is. ESI heeft de studie samengesteld en verzorgt de opleiding.

Lees ook: Kwaliteitsimpuls met nieuwe opleiding Coördinator Beveiliging Evenementen Horeca

Labels: